Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzını kapamak

Rüyada yılanın ağzını kapamak

Rüyada yılanın ağzını kapamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işini kaybedeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın ağzını kapamak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada yılanın ağzını kapamak kazanılacak ve ele geçecek paraya, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak ferahlığa çıkacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışık açıp kapamak manevi rahatlamaya erileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kapı açmak kapamak insanlardan bir süre uzak duracağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapamak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına inanılır.

Rüyada pencere kapadığını görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pencere açıp kapamak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments