Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kapamak

Rüyada göz kapamak

Rüyada göz kapamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Rüyada göz kapamak gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada gözleri kapamak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada göz kapamak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünü kapamak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gözlerini kapamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kapamak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba kapısı kapamak solan yüzünün güleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada cam kapamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ışıkları kapamak uzun ve hayırlı bir ömre, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments