Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini kapamak

Rüyada gözlerini kapamak

Rüyada gözlerini kapamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gözlerini kapamak gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gözünü kapamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapamak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini kapamak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada gözleri kapamak büyük ferahlık yaşayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kapamak malın ve paranın da arttıkça artacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı açıp kapamak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada kepenk kapamak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, en yukarılara çıkacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments