Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkları kapamak

Rüyada ışıkları kapamak

Rüyada ışıkları kapamak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, fakir çocukları giydireceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının iki kat artacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıkları kapamak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada ışıkları kapamak günlerinin güzelleşeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kapı kapamak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, muradına eremeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada kapı açmak kapamak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilit kapamak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments