Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit kapamak

Rüyada kilit kapamak

Rüyada kilit kapamak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, karlı işler alacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilit kapamak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada kilit kapamak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada gözleri kapamak iyileşeceğine, kısmet alacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapamak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada gözünü kapamak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıkları kapamak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kapadığını görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, stresini atacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kepenk kapamak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada kapadokya görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments