Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü kapamak

Rüyada gözünü kapamak

Rüyada gözünü kapamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işarettir.

Rüyada gözünü kapamak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Rüyada gözleri kapamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada gözünü kapamak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini kapamak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapamak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada perde kapamak başka alanlara yöneleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapadokya görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına tabir olunur.

Rüyada araba kapısı kapamak muradına eremeyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments