Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere açıp kapamak

Rüyada pencere açıp kapamak

Rüyada pencere açıp kapamak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, saygınlığının artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Rüyada pencere açıp kapamak hayırlı bir işe başlayacağına, yağmur yağmamasına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet eder.

Rüyada ışık açıp kapamak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kapıyı açıp kapamak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Rüyada pencere kapamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Rüyada pencere kapadığını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kapı pencere kapamak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Rüyada araba kapısı kapamak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini kapamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments