Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kapalı görmek

Rüyada gözleri kapalı görmek

Rüyada gözleri kapalı görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine inanılır.

Rüyada gözleri kapalı gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gözlerini kapalı görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kapalı yürümek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, işindeki verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözü kapalı görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kapalı yürümek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet eder.

Rüyada gözleri kapalı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, aile içinde saadetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, güçten düşeceğine, yorulacağına, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments