Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapalı kuran okumak

Rüyada gözü kapalı kuran okumak

Rüyada gözü kapalı kuran okumak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak sevindirici haberler alınacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Rüyada kuranı kapalı görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kapalı kuranı kerim görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı kuran görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, düze çıkacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı göz görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kem gözlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada gözleri kapalı yürümek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, güzel bir hayat süreceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet eder.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kar elde edileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments