Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kapalı yürümek

Rüyada gözleri kapalı yürümek

Rüyada gözleri kapalı yürümek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kasasının daha çok para dolacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına inanılır.

Rüyada gözleri kapalı yürümek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Rüyada gözü kapalı yürümek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada gözleri kapalı yürümek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek mutluluğunun büyüyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini kapalı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı olmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kapalı göz görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada gözü kapalı görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kapalı olmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, arkasından iyi konuşulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments