Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kapalı görmek

Rüyada tek gözü kapalı görmek

Rüyada tek gözü kapalı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kapalı gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tek gözü kapalı görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada gözleri kapalı yürümek şöhret ve itibar kazanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalet eder.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü kapalı görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada gözü kapalı görmek dertlerin ortadan kalkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments