Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapalı yürümek

Rüyada gözü kapalı yürümek

Rüyada gözü kapalı yürümek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, huzursuzlukların son bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada gözü kapalı yürümek gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada gözleri kapalı yürümek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı yürümek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı göz görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kapalı olmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments