Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini kapalı görmek

Rüyada gözlerini kapalı görmek

Rüyada gözlerini kapalı görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, düşmanların barışacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerini kapalı gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Rüyada gözleri kapalı yürümek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kapalı olmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada gözü kapalı olmak doğru kararların alınacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada gözlerini kapalı görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments