Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapalı araba kullanmak

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek hayırlı bir işe başlayacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü kapalı görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kapalı görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, idealist davranacağına yorulur.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, temize çıkacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Rüyada kapalı göz görmek rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments