Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü kapalı araba sürmek

Rüyada gözü kapalı araba sürmek

Rüyada gözü kapalı araba sürmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, işlerinin baltalanacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işarettir.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak iş hayatında terfi alınacağına, hayatının yolunda gideceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işarettir.

Rüyada gözlerini kapalı görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kapalı yürümek şansının kendisinden yana olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı göz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yüzünün de güleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak iş hayatında saygı göreceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments