Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanın bozulduğunu görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada araba bozulmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, refah düzeyinin düşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments