Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil makyaj yapmak

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak hayatına bakacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze makyaj yapmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, pişmanlığa işarettir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada göze yeşil lens takmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, evine haciz geleceğine delalet eder.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek işinde aranan biri haline geleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments