Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil makyaj yapmak

Rüyada yeşil makyaj yapmak

Rüyada yeşil makyaj yapmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, şen kahkahalar atacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil makyaj görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, verimliliğinin de artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada pembe makyaj yapmak büyüyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments