Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil far sürmek

Rüyada göze yeşil far sürmek

Rüyada göze yeşil far sürmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren düzenlemeler veya anlaşmalar size uyacak şekilde şekillendiriliyor.

Rüyada göze yeşil far sürmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada göze far sürmek gelirinin sürekli olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze pembe far sürmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, parasız kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Rüyada göze siyah far sürmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada göze beyaz far sürmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil far sürmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments