Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil lens takmak

Rüyada göze yeşil lens takmak

Rüyada göze yeşil lens takmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, mekân değiştireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada göze yeşil lens takmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Rüyada göze mavi lens takmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, onlara değer vereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada göze lens takmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kişinin şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil lens takmak iş hayatında sorun yaşanacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi lens takmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada gözüne mavi lens takmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne lens takmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi lens takmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok doğru bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments