Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, malına gelecek zarara, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil makyaj yapmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, işinde terfi alacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk badana yapmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil makyaj görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments