Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil kalem çekmek

Rüyada göze yeşil kalem çekmek

Rüyada göze yeşil kalem çekmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, işinde ustalaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, prestij sahibi olunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada göze siyah kalem çekmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, yokluk çekmeyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada göze kalem çekmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, itibar göreceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dertlerine derman bulacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments