Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil sürme çekmek

Rüyada göze yeşil sürme çekmek

Rüyada göze yeşil sürme çekmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada göze yeşil sürme çekmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işarettir.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, üzücü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada tek göze sürme çekmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada göze sürme çekmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil sürme çekmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze sürme çektiğini görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada göze mavi sürme sürmek iyilik ve güzellik bulacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments