Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze makyaj yapmak

Rüyada göze makyaj yapmak

Rüyada göze makyaj yapmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada göze makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada göze makyaj yapmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Rüyada göze iğne yapmak iş yaşantısında hırslanacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada birine makyaj yapmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada kendine makyaj yapmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurlu günlerin geleceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments