Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze beyaz kalem çekmek

Rüyada göze beyaz kalem çekmek

Rüyada göze beyaz kalem çekmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, stresten uzaklaşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir endişe ya da kuruntuya yer vermeden esneklik yeteneğinizi kullanarak derhal toparlanmalısınız.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına inanılır.

Rüyada göze mavi kalem çekmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Rüyada göze siyah kalem çekmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işarettir.

Rüyada göze kalem çekmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada göze mavi kalem sürmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze kalem sürmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments