Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze kalem çekmek

Rüyada göze kalem çekmek

Rüyada göze kalem çekmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet eder.

Rüyada göze kalem çekmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek gönlünün rahata ereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine alamet eder.

Rüyada göze siyah kalem çekmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, umutlarını yitireceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Rüyada göze kalem çekmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze kalem sürmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada göze göz kalemi sürmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada göze mavi kalem sürmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalara gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments