Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi kalem çekmek

Rüyada göze mavi kalem çekmek

Rüyada göze mavi kalem çekmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sözünde duracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileri ya da etkileşimleri en iyi şekilde yönetme konusunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirebilir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada göze siyah kalem çekmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kariyer planının altüst olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada göze kalem çekmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments