Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze siyah kalem çekmek

Rüyada göze siyah kalem çekmek

Rüyada göze siyah kalem çekmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Rüyada göze siyah kalem çekmek yeni şeyler keşfedeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Rüyada göze mavi kalem çekmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek para kazanmaya başlayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada göze kalem çekmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kalem çekmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments