Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze pembe far sürmek

Rüyada göze pembe far sürmek

Rüyada göze pembe far sürmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada göze pembe far sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada göze pembe far sürmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada göze beyaz far sürmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze far sürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada göze mavi far sürmek itibar göreceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze siyah far sürmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe far görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ona kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil far sürmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments