Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze far sürmek

Rüyada göze far sürmek

Rüyada göze far sürmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, borçlarının biteceğine delalettir.

Rüyada göze far sürmek gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada göze pembe far sürmek başarısızlığa düşüleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, idealist davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek zahmete ve derde düşeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada göze yeşil far sürmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada göze siyah far sürmek bereketli bir döneme girileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Rüyada göze far sürmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze beyaz far sürmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göz far sürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments