Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi far sürmek

Rüyada göze mavi far sürmek

Rüyada göze mavi far sürmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada göze mavi far sürmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze pembe far sürmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ailesinden hayır göreceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil far sürmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada göze far sürmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze beyaz far sürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada göze siyah far sürmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada mavi renk far sürmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments