Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze siyah far sürmek

Rüyada göze siyah far sürmek

Rüyada göze siyah far sürmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada göze siyah far sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada göze siyah far sürmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada göze beyaz far sürmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze far sürmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze pembe far sürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil far sürmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sağlığını da kaybedeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah far sürmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı far sürmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments