Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze beyaz far sürmek

Rüyada göze beyaz far sürmek

Rüyada göze beyaz far sürmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, makamını garantileyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, isteklerini yerine getireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada göze beyaz far sürmek gördüyseniz:

  • Yayıncılık, bilişim, medya, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler veya dış ticaret başlıklarında iletişim hızlanıyor.

Rüyada göze beyaz far sürmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada göze far sürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Rüyada göze siyah far sürmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada göze pembe far sürmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz far sürmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine işarettir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments