Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil far sürmek

Rüyada yeşil far sürmek

Rüyada yeşil far sürmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sağlığının geri geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yeşil far sürmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet eder.

Rüyada göze yeşil far sürmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz far sürmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada göze siyah far sürmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı far sürmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözün üstüne far sürmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, isteklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments