Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze yeşil boya sürmek

Rüyada göze yeşil boya sürmek

Rüyada göze yeşil boya sürmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, refah içinde olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada göze boya sürmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalettir.

Rüyada göze mavi boya sürmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Rüyada göze yeşil far sürmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil boya sürmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada göze siyah far sürmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments