Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi boya görmek

Rüyada göze mavi boya görmek

Rüyada göze mavi boya görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada göze mavi boya sürmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze boya sürmek önünü açacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi lens takmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada mavi göze bakmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments