Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze mavi boya sürmek

Rüyada göze mavi boya sürmek

Rüyada göze mavi boya sürmek malının da eksilmeyeceğine, ayaklandıracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada göze mavi boya sürmek gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Rüyada göze mavi boya sürmek neşe ve sevinç içinde olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göze boya sürmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil boya sürmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze mavi boya görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalettir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze aylaynır sürmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments