Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze boya sürmek

Rüyada göze boya sürmek

Rüyada göze boya sürmek sevindirici olaylar yaşayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulur.

Rüyada göze boya sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada göze boya sürmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, işinde dar boğaza gireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göze mavi boya sürmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, zarara uğrayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek elindeki imkanların artacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada göze krem sürmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada göze far sürmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada göze rimel sürmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze beyaz far sürmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rızkının çeşitleneceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments