Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz boyası sürmek

Rüyada yeşil göz boyası sürmek

Rüyada yeşil göz boyası sürmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, hak yolunu tutacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz boyası sürmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek esenlik bulup, mutlu olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boya sürmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek tüm sıkıntıların giderileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments