Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boya sürmek

Rüyada yeşil boya sürmek

Rüyada yeşil boya sürmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil boya sürmek gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek maddi kayıpların sona ereceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne boya sürmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı boya sürmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saça boya sürmek bolluk ve bereket geçireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada göz boyası sürmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi boya sürmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments