Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı far sürmek

Rüyada kırmızı far sürmek

Rüyada kırmızı far sürmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı far sürmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada kırmızı far sürmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah far sürmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada gözün üstüne far sürmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada göze far sürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine inanılır.

Rüyada mor far sürmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kazancın katlanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi far sürmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments