Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah far sürmek

Rüyada siyah far sürmek

Rüyada siyah far sürmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah far sürmek gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah far sürmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze siyah far sürmek hayırlı işlere imza atacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek günlerini hastanede geçireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kafa dinleyeceğine yorulur.

Rüyada sarı far sürmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi far sürmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek hayatının ve planlarının bozulacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada göz farı sürmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments