Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze rimel çekmek

Rüyada göze rimel çekmek

Rüyada göze rimel çekmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisine olan güvenin artacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göze rimel çekmek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada göze rimel çekmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada göze rimel sürmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rimel çekmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek hırpalanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mavi rimel sürmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada rimel sürdüğünü görmek gönül sızılarının dineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments