Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rimel çekmek

Rüyada rimel çekmek

Rüyada rimel çekmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, can sıkıcı haberler almaya, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada rimel çekmek gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada rimel çekmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze rimel çekmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi rimel sürmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rimelli kirpik görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Rüyada mavi rimel görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rimel almak hayırlı bir evlat olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek karamsar olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments