Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rimel sürdüğünü görmek

Rüyada rimel sürdüğünü görmek

Rüyada rimel sürdüğünü görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Rüyada rimel sürdüğünü gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Rüyada rimel sürdüğünü görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada rimel almak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, önemli yerlere geleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada göze rimel sürmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevinçli haberler geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine rimel görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine rimel sürmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada birine rimel sürmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada rimel görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments