Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerine rimel sürmek

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek işinde çok ilerleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işaret eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek desteksiz kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek hayatı boyunca hep sevileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada rimelli kirpik görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada mavi rimel sürmek az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil rimel sürmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments