Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına rimel sürmek

Rüyada başkasına rimel sürmek

Rüyada başkasına rimel sürmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına rimel sürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek her kararlarında onların arkasında olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi rimel sürmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil rimel sürmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada göze rimel sürmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments