Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklere rimel sürmek

Rüyada kirpiklere rimel sürmek

Rüyada kirpiklere rimel sürmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, konforunun artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına alamet eder.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulur.

Rüyada rimelli kirpik görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek büyük atılımların yapılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada gözlerine rimel sürmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına işarettir.

Rüyada yeşil rimel sürmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments