Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze rimel sürmek

Rüyada göze rimel sürmek

Rüyada göze rimel sürmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına delalet eder.

Rüyada göze rimel sürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada göze rimel sürmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Rüyada göze rimel çekmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kendine rimel sürmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi rimel sürmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Rüyada başkasına rimel sürmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada yeşil rimel sürmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Rüyada gözlerine rimel sürmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments