Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi rimel sürmek

Rüyada mavi rimel sürmek

Rüyada mavi rimel sürmek ayrılık yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi rimel sürmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada mavi rimel sürmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiklere rimel sürmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine rimel sürmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına rimel sürmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada kirpiklerine rimel sürmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze rimel sürmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments